Нова пошта стрімко розвивається та відкриває відділення закордоном. Втім клієнти поштового оператора висловлюють невдоволення якістю доставки посилок та сервісом обслуговування.

Нещодавно клієнтка компанії поскаржилася на те, що Нова Пошта не тільки не турбується про комфорт своїх клієнтів, й доставляє розтрощений посуд.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Про це вона повідомила на Першому незалежному сайті відгуків.

Жінка розповідає, що нещодавно повернулася із Польщі, і так як речей було немало, вирішила частину відправити в Україну сервісом доставки Нова Пошта.

У посилці яку вона відправила, було більше 10 коробок, тож вона замовила кур'єрську доставку до дверей.

"Нова Пошта", скріншот: Youtube
"Нова Пошта", скріншот: Youtube

Проте працівник, який привіз доставку, вирішив припаркуватися за декілька метрів від під'їзду, що викликало незручності для клієнтки, адже запаковані речі були важкі, а вдома не було того, хто б зміг їй допомогти.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Ми повернулися із Польщі додому. Речей було багато, тож ми вирішили перевезти їх через пошту. Сьогодні вдень отримали коробки. Хлопець, який привез їх, вирішив припаркуватися за декілька метрів від під'їзду(коробок було багато, 10+, всі вони тяжкі та великі) Не допоміг віднести коробки навіть до під'їзду, мовчу про квартиру(ми замовляли прямо під хату)"-розповідає вона.

Нова поште. Фотo: Youtube
Нова поште. Фотo: Youtube

Проте на цьому, "високий сервіс" не закінчився. Повернувшись додому, жінка почала розпаковувати коробки та помітила, що майже увесь посуд, який вона передавала із Польщі, був розтрощений.

Вона опублікувала фото, на яких помітно тріснуту в декількох місцях кришку для мікрохвильовки та побиті тарілки.

У відділені "Нової пошти", скріншот відео
У відділені "Нової пошти", скріншот відео

Клієнтка додає, що у посилці також знайшла пошкрябану сковорідку.

"На фотографіях, котрі я виставила — посуд, який знаходився у середині коробки. Також поцарапана дорога сковорода. За доставку ми платили гроші, так якого х*я?"-скаржиться вона.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова Пошта" розповіла українцям про те, що варто зробити, якщо поштам не віддає вам сплачену посилку.

Також наш портал інформував, Нова пошта перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і до цього дня".