"Нова пошта" втішила клієнтів щедрим подарунком у вигляді 40-відсоткової знижки на доставку. Хто і як може нею скористатися, йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нова пошта" постійно працює над покращенням клієнтських сервісів і регулярно радує вигідними акціями та пропозиціями. На цей раз компанія здивувала сюрпризом любителів шопінгу.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Так, українці можуть отримати 40% знижку на доставку з польських інтернет магазинів. Час дії акції обмежений – скористатися шансом можна до кінця липня.

Нова пошта. Фото: кадр з youtube
Нова пошта. Фото: кадр з youtube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"До 31.07 діє -40% на доставку товарів з польських інтернет магазинів через npshopping.com за промокодом Polandweb40. А отже, зараз ідеальний час, щоб поповнити гардероб новими речами, оновити декор будинку або замовити те, що ти так давно хочеш", - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що нещодавно компанія заявила про зниження вартості доставки посилок до США. Так, наприклад, відправка посилки вагою 500 грамів обійдеться в рази дешевше - 650 грн замість 1400 грн.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова Пошта" розповіла українцям про те, що варто зробити, якщо поштам не віддає вам сплачену посилку.

Також наш портал інформував, Нова пошта перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і до цього дня".

Крім того, ми писали лише до 12 липня: "Нова пошта" зробила доставку більш вигідною, але не для всіх.