Абонентка Lifecell розповіла, як втратила гроші, намагаючись скористатися вигідною пропозицією від мобільного оператора. Деталі вона розкрила у своїй скарзі, яку залишила у коментарях на сторінці компанії у соцмережі facebook.

Українка розповіла, що отримала від Lifecell пропозицію перейти на вигідніший тариф. Робила все, як зазначено в інструкції, але в результаті лише втратила кошти з рахунку та не досягла кінцевої мети.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"Останній випадок, це взагалі ганьба для вас, як для оператора. Отримала смс із пропозицією нового тарифу за 90 грн., перехід з поточного коштуватиме 1 грн. Після поповнення набрати комбінацію *450#. Я спочатку намагалася набрати цю комбінацію, щоб підключити новий тариф, але мені написало, що недостатньо коштів на рахунку і потрібно поповнити. Я поповнила 91 грн. Потім знову набрала цю комбінацію. Як результат, зняли 41 грн, тариф не підключений, і хочуть ще грошей", - обурилася абонентка.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

За словами жінки, у підтримці їй не допомогли та переклали відповідальність на її плечі.

"Ваш консультант нічого не вирішує і нічим не допомагає, "сама винна". Інші оператори, той же Водафон, би вже все виправили і ще й вибачилися, а тут зажерлися. Самі винні, нічого вдіяти не можемо. Ганьба вам! Горіть в пеклі з таким сервісом", - додала українка.

Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Скарга на Lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше портал Знай повідомляв, таку щедрість абоненти ще не бачили: Lifecell приготував справжній сюрприз для українців.

Також наш портал інформував, "Заробляєте на тому, що люди забувають": Vodafone "тихо" спустошує рахунки українців на десятки гривень.

Крім того, ми писали, Lifecell приготував сюрприз для абонентів: як отримати 100 Гб інтернету за 1 копійку.