Для всіх наших шановних читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, є низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили ціни на макарони, гречку та рис.

Першого тижня липня супермаркети також пропонують і дуже "ліберальні" ціни. Відомо де можна купити крупи за низькими цінами.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків сервісу gotoshop, пише "Хвиля".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість макаронів

Згідно з відкритою інформацією, ціни на макарони у торгових мережах стартують від 24,99 грн./кг. За такою ціною їх можна купити у Новусі. Мінімальна ціна кілограма у Фоззі – 25,20 грн.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Крім того, зараз у мережі Таврія В діють знижки на макаронні вироби деяких виробників – від 9 до 34%. Тобто якщо кілограм раніше обходився майже 41 гривню, то зараз ціна знижена до 26,90 грн. В Ашані найнижча ціна макаронних виробів – 29,90 грн/кг, а в Сільпо – 29,99 грн/кг.

Ціни на макарони, скріншот: gotoshop
Ціни на макарони, скріншот: gotoshop

Вартість гречки

Торік вартість кілограма крупи сягала 100 гривень, а на сьогодні в деяких супермаркетах ціни нижчі ніж у два рази. Так, в Ашані кілограм крупи можна купити по 41,90 грн., у Новусі – по 44,89 грн., у МегаМаркеті та УльтраМаркеті – 54,50 грн. А ось в інших мережах вартість гречки вища за 60 грн./кг.

Ціни на гречку, скріншот: gotoshop
Ціни на гречку, скріншот: gotoshop

Вартість рису

Кілограм цієї крупи у Новусі пропонують по 44,99 грн. Така ціна обумовлена ​​акцією зі знижкою 36%. В Ашані ціна складає 49,90 грн./кг, у Форі – від 53,99 грн./кг, у МегаМеркеті та УльтраМаркеті – від 55,70 грн./кг, у Таврія В – від 56,40 грн./кг.

Ціни на рис, скріншот: gotoshop
Ціни на рис, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, можна відкривати ферму: в українських супермаркетах знизили ціни на молоко, сир та сметану.

Раніше повідомлялося, приводи для радості є: які продукти в супермаркетах подешевшали на початку липня.

Також, розпалюйте мангал: липень почався зі зниження цін на м'ясо, скільки коштуватиме шашлик.