Для всіх наших дорогих читачів, котрі під час походу до магазину уважно стежать за цінами на головні соціальні продукти харчування, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на важливий продукт – хліб.

Можна зауважити, що перед приходом православної Великодня деякі види батона подешевшали, падає також цінник і на пшеничний хліб.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, можна зауважити, що ціни на пшеничний хліб станом на 12 квітня трохи впали. Якщо порівнювати із березневими цінами, то пшеничний хліб подешевшав більш ніж на Хліб гривню.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Так, пшеничний хліб 650 гр продається у Novus по 31,99 грн. Хліб пшеничний "Цар Хліб" нарізка 600 гр торгується у Metro - 35,93 грн.

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Вартість батону

Так, батон "Румянець" нарізка 450 гр продається в Metro по 21,60 грн., Novus - 24,99 грн. Середня ціна зупинилася на рівні – 23,30 грн.

Батон "Київський" нарізка 500 гр продається в Auchan – 27,50 грн., у Novus – 23,99 грн. Середня ціна – 25,75 грн. Батон "Хлібодар Дніпровський пшеничний" 500 гр торгується у Varus за 12,40 грн.

Ціни на батон, скріншот: Minfin
Ціни на батон, скріншот: Minfin

Нагадаємо, українські супермаркети піднесли покупцям великодній "цінопад" на цукор, сіль та борошно.

Раніше повідомлялося, на свято доведеться розщедритися: скільки коштують яйця, свинина та овочі напередодні Великодня.

Також, вже після Великодня: в Україні прогнозують зниження цін на низку продуктів.