Були оприлюднені відомості щодо ймовірної дотичності "Сергія Ізраїльського" до бригади братів "Потапів".

Донеччанин Сергій Ошеровський, який відомий на прізвисько "Сергій Ізраїльський", фігурує в статусі підозрюваного в кримінальному провадженні про вимагання (ч.4 ст.189 КК України) 1 млн. дол. членами угруповання, координацію звитяг якого приписують 57-річному злодію в законі Хусейну Ахмадову під прізвиськом "Хусейн Сліпий".

Ошеровський рахується підозрюваним у справі спроб банди рекетирів "кошмарити" підприємця Неведомського. Згідно з версією слідства, у нього від листопада 2021 року зловмисники вимагали передачі фінансів в еквіваленті 15 Bitcoin.

У рамках розслідування цієї справи 31 січня 2022 року офіційну підозру у вимаганні було виписано Сергію Ошеровському. Затримати "Сергія Ізраїльського" не вдалося, від початку лютого минулого року він оголошений в національний, а з початку жовтня 2022 року - міжнародний розшук.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Сергій Ошеровський
Сергій Ошеровський

Цікаво, що попри відповідні кримінальні провадження, Ошаровський не сильно переховувався. На початку 2023 року його прізвище та фото/відео виринуло в контексті елітарного святкування дня народження на французькому курорті Куршавель.

Журналіст Михайло Ткач розповів, що зафіксували в усіх пафосних місцях Монте Карло, Монако та Ніцци і які, авжеж, потім ходили в префектуру Ніцци подовжувати статус біженців, Карина Жосан та її чоловік Сергій Ошеровський.

Нагадаємо, ми писали, що поїде на пенсію в Іспанію? Українці закликають судити військкома-олігарха Борисова.

Як повідомляв "Знай.ua" відома блогерка похвалилася відпочинком на Мальдівах у розпал війни: ще й чоловіка вивезла.

Також "Знай.ua" інформував, "всіх вас пере**ярю, навіть жінок!": у Києві бородатий чеченець обіцяє повбивати українців.