Деякі породи котиків мурчать і нявкають не лише тільки тоді, коли хочуть щоб ви їх погодували та погладили, а й коли потребують спілкування з вами.

Якщо ви хочете мати балакливу кицю та вас не лякає той факт, що у вашій оселі ніколи не буде цілковитої тиші, тоді вам слід звернути увагу на породи котів, які більш комунікабельні за інших.

Орієнтал. Фото скріншот з Youtube
Орієнтал. Фото скріншот з Youtube

Орієнтал

Ці вухаті та носаті стрункі красені вміють і люблять відповідати на звертання, а ще мурчать, як трактор. Орієнтали полюбляють увагу. Багато уваги. І не стидаються її вимагати.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Сіамська кішка

Окрім чудових блакитних очей ця старовинна порода може похвалитись високою комунікабельністю. Дехто вважає гучний голос і наполегливий тон сіамців дещо неприємним, але насправді це прояв любові до людини.

Сингапурська кішка. Фото скріншот з Youtube
Сингапурська кішка. Фото скріншот з Youtube

Сингапурська кішка

Попри свої маленькі розміри ці створіння володіють гучним і сильним голосом, який із задоволенням використовують. Причому, схоже, їм самим подобається себе чути, тож вокалізують вони справді багато.

Бенгальська кішка

Бенгали, хоч і мають "дике" походження, все ж є вельми соціалізованою породою. Виявляється це, зокрема, через балакучість. Голос у представників породи гучний і не для всіх приємний. До того ж вони можуть бути досить нав’язливими у своїх спробах "поговорити". Тому з маленьким бенгалом та його звичками треба як слід познайомитись, перш ніж брати такого кота додому.

Мейн-кун. Фото скріншот з Youtube
Мейн-кун. Фото скріншот з Youtube

Мейн-кун

Ці гіганти з видатним почуттям власної гідності не стануть розмовляти аби з ким. Вони спілкуються тільки з тими людьми, які для них справді дорогі і важливі. Але якщо вже вам пощастило стати цікавим для мейн-куна співрозмовником, ви будете вражені діапазоном його інтонацій.

Бурманська кішка

Представники цієї породи обожнюють усі форми спілкування – від фізичного контакту, до "розмови". Вони самі приходять до своїх людей і починають до них "звертатись". Це сигнал покинути все і подарувати бурмі трошки свого тепла.

Нагадаємо, ми писали, що якщо кішка вигинає спину: що означає ця поза і коли потрібно насторожитися.

Як повідомляв "Знай.ua" якщо "негідник" ходить у туалет у городі: як відучити кота від шкідливої ​​звички.