"Який же я злочинець?": Остап Ступка після п'яної ДТП розридався і "звалив" провину на злу долю

Остап Ступка, скриншот
Остап Ступка, скриншот

Відомий український актор Остап Ступка дав перше інтерв'ю після жахливої ​​аварії, яка сталась за його участю 5 квітня. Проте українці залишилися незадоволеними його розмовою з Олексієм Сухановим. Ступка заявив, що не вважає себе злочинцем, а аварія, що трапилася, - це нібито послання від Бога про те, що б він "зупинився". При цьому жодної конкретики про саму аварію чи суд він не висловив, і про потерпілого теж не згадав. Натомість артист вирішив покластися на філософські роздуми, мовляв, доля послала йому урок.

Київоблрада замовила годинники на півмільйона: золоте гравірування та єдиний учасник тендеру

Київська облрада, скріншот
Київська облрада, скріншот

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Останнім часом державні закупівлі дедалі більше шокують простих українців, адже після їхнього виявлення виникають логічні питання щодо доцільності використання бюджетних коштів під час війни. Так, на майданчику публічних закупівель ProZorro з'явилися чергові тендери, згідно з якими Київська обласна рада замовила годинники та мобільні батареї на загальну суму 543 720 гривень. Однак це не звичайні подарунки, а з гравіюванням "від голови облради", гербом та золотими написами.

Багатостраждальні яйця знову дорожчають: українські супермаркети поділилися цінами й на молоко з хлібом

Ціни на яйця. Фото: скрін youtube
Ціни на яйця. Фото: скрін youtube

Для всіх наших шановних читачів, які під час походу в магазин чи ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на курячі яйця, молоко та пшеничний хліб. Варто відзначити відразу, що першого тижня липня ціни на курячі яйця стали несподівано підніматися. Згідно з відкритою інформацією, минулого місяця ціни на курячі яйця знизилися, однак у липні їх вартість знову почала зростати. Зокрема, станом на 6 липня цінник на курячі яйця торгової марки Ясенсвіт підскочив із 57,16 грн до 59,26 грн за десяток.

"Ти смоктатимеш по колу": бухий мажор у столиці диктував поліції свої правила

Мажор погрожував розправою поліцейським. Фото з відкритих джерел
Мажор погрожував розправою поліцейським. Фото з відкритих джерел

Під час того, як наші захисники боронять нашу країну на фронті не шкодуючи власного життя, у Києві п'яний чоловік, якого спіймали за крадіжкою алкоголю в одному з місцевих барів, погрожував поліцейським порізати їх родини. Подія трапилася на території Гідропарку, у Києві. Чоловік напідпитку вирішив що йому замало алкоголю, увірвався до бару та викрав декілька пляшок. На місце події викликали поліцію. Під час затримання він почав чинити супротив та погрожувати патрульним.

Марс у Діві вплине на життя кожного українця: до чого потрібно бути готовим уже з 10 липня

Ретроградний Марс. Фото: скриншот з відео
Ретроградний Марс. Фото: скриншот з відео

8 липня Україну накрила чергова магнітна буря, яка сильна позначилася на стані жителів нашої країни. Крім магнітних бур на нас також впливають і планети. Чергове "втручання" в наш дизнь відбудеться зовсім скоро - 10 липня - і триватиме аж до 26 серпня 2023 року. А назва цього явища проста - Марс у знаку Діви. Марс, планета дії та енергії, набуває особливого значення, коли знаходиться у знаку Діви. Діва характеризується аналітичним мисленням, організованістю та практичністю. Під впливом Марса в Діві ми можемо відчути посилену мотивацію до досягнення своєї мети, а також більш впорядкований підхід до наших завдань.