Скандально відомий депутат з Одеси, який мав бізнес у Криму та рф, скасували дозвіл займатися будівництвом в Україні.

Цікаво, що й в Криму діюче підприємство з будівництва, яке працює за російськими законами. Про скасування дозволів на будівництва пише тг-канал "Ирочка расскажет".

Андрій Кисловський. Фото: Youtube
Андрій Кисловський. Фото: Youtube

Отже, Кисловському скасували дозволи на його будівництво. Людям, які купили у нього нерухомість коштувати напружитися - особливо Степова та бульвар Лідерсовський. Сам Кисловський втратив інтерес до об'єктів в Одесі та планує будувати у Бухаресті — інформує тг-канал.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

До 2007 року майбутній депутат працював у різних комерційних структурах, після чого пішов на держслужбу та встиг попрацювати у податковій та юстиції Одеси, поки у 2010 році не став директором юридичного департаменту ТОВ "Нерум".

Втім, як стверджують одеські сайти, насправді це просто прикриття, адже 36% фірми – найбільший пакет, належить матері політика Раїсі Кисловській.

Скриншот повыдомлень
Скриншот повыдомлень

Кисловський постійно потрапляє на шпальти сайтів через суперечливу інформацію. Навесні палав скандал навколо відомомого і багатостраждального дельфінарію, що в готелю "Немо", у якому здавали в оренду для розваг блогерів морських котиків, Кисловський є також співвласником готелю, і, відповідно, дельфінарію.

В Одеському дельфінарії жителі знущаються з тварин. Це називають звичайною послугою – мажорам здають у найм морських тварин у номер. З ними можете робити все, що захочете. До речі, дельфінарієм володіє скандальний депутат Одеської міськради Кисловський.

Нагадаємо, ми писали, що нових свердловин багато, а видобутку немає: Юрій Корольчук показав, як "Нафтогаз" Чернишова обманює українців.

Як повідомляв "Знай.ua" в одеському дельфінарії "Немо" здають морських котиків в оренду для розваг блогерів: українці кричать від злості

Також "Знай.ua" інформував працівника водоканалу відправили до ТЦК отримати "бронь", отримав відразу й автомат.