Після тривалої спеки в Україні пройшли дощі, коли повернеться спека, розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозом, який вона розміщує на сторінці у Facebook, свіжа погода протримається ще декілька днів. Максимум, до якого піднімуться показники термометрів це +27+28 градусів тепла.

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

А от на Закарпатті спека повернеться швидше. Стовпчики термометрів можуть показати до +30 градусів. При цьому вітер буде північно-західним зі швидкістю 15-18 м/c.

У понеділок, 10 липня можливі також опади з грозами на півночі України, а також у Карпатах. Увечері дощі можуть пройти й в центральних областях.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Дощ. Фото: Youtube
Дощ. Фото: Youtube

Дощу з грозою варто чекати й жителям Києва. Вітер у столиці буде північно-західним, поривчастим, а температура повітря коливатиметься в межах +23+25 градусів.

Свої прогнози Наталка Діденко складає по картах Wetternonline. На цьому ресурсі можна відслідкувати куди рухаються повітряні маси та як прогрівається температура. Синоптикам зрозумілі процеси, які на них позначені.

Варто зауважити, що надалі Україна буде перебувати у сухій зоні, найближчим часом дощів очікувати не прийдеться, однак, можуть зриватися короткочасні, поривчасті опади.

Нагадаємо, ми писали, що литовський холодний борщ врятує вас у спеку: рецепт, після якого не захочеться навіть окрошки.

Як повідомляв "Знай.ua", живи яскраво – але за законом: українських водіїв попередили про штраф у 850 грн.

Також "Знай.ua" інформував, "Нова пошта" розповіла, як отримати знижку та доставку.