Українці можуть одержати знижку на доставку посилок, але треба поспішити, адже до кінця акції залишилися лічені дні. Про це повідомляє компанія "Нова пошта" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Українці можуть заощадити на доставці, отримавши від "Нової пошти" знижку у розмірі 10%. Пропозиція поширюється лише на міжнародні відправлення - до Польщі, Литви та Чехії. Клієнтів попередили, що час акції обмежений – до 11 липня.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

"Створити міжнародну ЄП у додатку до 11 липня = знижка 10% на доставку до Польщі, Литви та Чехії. Все для тих, хто любить дарувати рідним та друзям емоції, навіть на відстані", - йдеться у повідомленні.

Нова пошта, фото: Знай.ua
Нова пошта, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Для отримання знижки потрібно зробити три простих кроки:

  • Завантажити мобільний додаток "Нова пошта", якщо він не встановлений на смартфоні;
  • Самостійно створити міжнародну експрес-накладну у додатку;
  • Прийти до найближчого відділення "Нової пошти" та надати посилку для відправки з 10-відсотковою знижкою.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова Пошта" розповіла українцям про те, що варто зробити, якщо поштам не віддає вам сплачену посилку.

Також наш портал інформував, Нова пошта перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і до цього дня".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнта "Укрпошти" змусили самостійно забирати посилку через "невдалу" спробу кур'єра: "Просто ліньки відносити".