"Найдовша у світі фабрика крабових паличок" розкрила процес виробництва цього рибного снеку, але після перегляду відео багато хто вже ніколи не захоче їсти їх знову.

Цей процес починається з субстанції, схожої на бетон, після чого "м'ясо краба" проходить через ряд процесів, перш ніж його фарбують у червоний та білий кольори.

Крабові палички, кадр з відео
Крабові палички, кадр з відео

Заморожені блоки рибного м'яса проходять через машину, де розрізаються, щоб утворилося сіре пюре, після чого вони проходять конвеєрною стрічкою, де додають сіль та інші ароматизатори. Вигляд цього процесу дуже нудний та далекий від того, що ми звикли бачити на полицях супермаркетів. Але завдяки користувачеві, який опублікував це відео на Reddit, дивитися на ці палички вже не так просто.

Після цього рибну суміш змішують з льодом, олією та цукром. Робітники поміщають її в трубку, яка перетворює її на величезну сиву купу пюре, після чого вона формується в смужки і забарвлюється в характерний колір, отримуючи також форму.

Популярні новини зараз
Дешевий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" зробили заяву Інвалідам, УБД та навіть пенсіонерам: українців двічі на тиждень безкоштовно забезпечать продуктами, як отримати "Тисячу Зеленського" дозволили отримати ще одним способом: як скористатися можливістю В ТЦК поставили крапку у питанні мобілізації 50-річних чоловіків: "Є директива..."
Показати ще

Котлети з крабових паличок, скріншот з відео
Котлети з крабових паличок, скріншот з відео

Після фарбування вона пакується в класичну упаковку і заморожується, готова потрапити на наші полиці.

"Єдиним інгредієнтом, який я дізнався, був лід", - заявив один із користувачів.

How crabsticks are made
by u/rco888 in Damnthatsinteresting

Нагадаємо, влаштуйте "рибний день": українські супермаркети поділилися цінами на коропа, скумбрію та оселедець

Як повідомляв "Знай.uа", секрети зберігання м'яса: холодильник мати не обов'язково навіть у літню спеку

Знай.ua писав, в Україні похитнулися ціни на свинину: чого чекати далі