Українцям регулярно пропонують різну допомогу не лише від держави, а й міжнародних організацій. Однак деякі вражають своєю жадібністю та жорстокістю. Саме такі якості проявили жителі Кривого Рогу.

Зараз багато хто потребує фінансової та гуманітарної допомоги, з цим ніхто не сперечається, але в будь-якій ситуації потрібно залишатися людьми. Певно, деякі українці забувають про це.

Гуманітарка. Фото: Youtube
Гуманітарка. Фото: Youtube

Так, у Кривому Розі мешканці влаштували справжню тисняву, коли стояли у черзі по допомогу. За інформацією, гуманітарку надавала міжнародна організація ООН.

Відео з жахливими кадрами розлетілося Telegram-каналами. На жаль, усього натовпу не видно, але судячи з криків і галасу, людей було справді дуже багато.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Одна з жінок, не витримавши натиску своїх "сусідів", залізла на якусь будівлю поряд і вчепилася руками. Вона відчайдушно кричала і явно була в паніці. Не можна розібрати, що саме жінка намагалася донести, але одну фразу виразно чути: "Я не буду". За кадром також можна почути слова молодої дівчини, яка була шокована тим, що відбувається.

"Та що це таке, навіщо?", "Я в ах**і, це просто кіно", - кажуть люди в черзі, а деякі навіть сміються.

Раніше ми писали про те, що українка пожалкувала, що здійснила онлайн-покупку з картки "ПриватБанку": довелося заплатити двічі

Як повідомляв Знай.ua, одеського депутата Кисловського скасували дозволи на його будівництво: шукайте у Бухаресті

Також портал Знай.ua писав, що пенсіонери масово піднімають собі виплати через суд: як це відбувається