Українська асоціація футболу заявила, що суд скасував рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ.

Про це йдеться у оголошенні пресслужби УАФ. Повідомляється, що відповідне рішення 11 липня ухвалив Шевченківський суд Львова.

Андрій Павелко
Андрій Павелко

Нагадаємо, 29 листопада 2022 року Печерський суд обрав президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави. Заставу за Павелка одразу внесли.

Минулого року журналісти опублікували розслідування щодо Павелка. Глава УАФ живе у розкішному маєтку біля Києва, а його мати у вересня 2022 року стала власницею цього будинку і землі вартістю понад 5 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Андрій Павелко, Фото: Youtube
Андрій Павелко, Фото: Youtube

У жовтні 2022 року правоохоронці проводили у цьому будинку обшук у справі про розкрадання коштів в УАФ.

У лютому 2023 р. Українська асоціація футболу повідомила, що прокуратура подала до суду клопотання про відсторонення за посади Павелка на два місяці.

Однак, як коментують новину українці, "бабло перемогло".

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Павелко перебуває в СІЗО з 16 червня, проте зараз немає інформації, чи це рішення вплине на те, коли президент УАФ опиниться на волі.

Нагадаємо, ми писали, що голова Київської обласної асоціації футболу раптом опинився в Австрії: виїхав з паспортом рф.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Шевченко вийшов зі складу НОК через нових "членів": "Не можу лишитися...".

Також "Знай.ua" інформував окупанти шукали сім'ю зірки збірної України, щоб заробити грошей.