Чи мають право двірники роздавати повістки: адвокат поставив крапку у важливому питанні

Двірник-месник в Івано-Франківську, скріншот: YouTube
Двірник-месник в Івано-Франківську, скріншот: YouTube

В Україні раніше активно обговорювали те, що чоловікам вручають повістки обслуговуючі організації, тобто працівники ЖЕКу. У багатьох цей факт викликав питання, тому адвокат відповів, чи вважається в такому разі повістка врученою належним чином і чи це законно. Роман Симутін розповів, що українцям почали підкидати до поштових скриньок повістки про явку до ТЦК у зазначений час. На додаток до запрошень також йдуть повідомлення про винесення штрафу із фразою, що нібито ці документи "вручаються належним чином" через обслуговувальну організацію. Адвокат зазначив, що у цьому немає жодної логіки, бо формулювання діє проти самого ТЦК. Вручаючи повістку через ЖЕК, вони фактично розписуються, що жодного повідомлення людина не отримувала.

"Яка самостійність": українці помітили, що з рахунків Lifecell безслідно зникають 5 гривень

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія Lifecell, яка користується популярністю серед мешканців практично всіх областей нашої країни, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм абонентам. Цього разу українка, яка хотіла просто поповнити рахунок своєму чоловікові на 140 гривень, після внесення грошей зауважила, що з рахунку було списано гроші. Однак жодних дій не було здійснено з боку абонента.

"Важлива перемога України на шляху до НАТО": чим завершився самміт у Вільнюсі

Саміт НАТО. Фото: Telegram
Саміт НАТО. Фото: Telegram

Непростий, але успішний - так прокоментував Андрій Єрмак саміт у Вільнюсі, який став історичним для України. За словами Єрмака, вдалося добитися потужних домовленостей в обороні та погоджену країнами G7 Спільну декларацію підтримки України. Вона є важливим кроком до укладення системи двосторонніх безпекових угод між Україною та окремими країнами-гарантами щодо гарантій безпеки для нашої держави. На його думку, такий продукт був би неможливим без величезної роботи та фундаментальної підготовки командами союзників.

Злата Огнєвіч поскаржилася на божевільного переслідувача: не може вийти з власної квартири

Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua
Злата Огнєвіч, фото: Знай.ua

Відома українська співачка та героїня романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвич розповіла свої підписникам про нахабство настирливого залицяльника. Вона поскаржилася українцям, що навіть була змушена через нього звернутися до правоохоронних органів. Артистка опублікувала скріншот переписки з невідомим їй чоловіком, на якому видно як він пише їй про те, що вже виїжджає до неї. Злата розповідає, що залицяльник дізнався її номер телефону, та назойливо їй телефонував. Однак, телефонними розмовами переслідування не закінчилося. Артистка розповіла, що він також знає де вона живе, неодноразово питав у консьєржки коли вона повернеться, та все-таки підкараулив її біля під'їзду.

Офіцер побив підлеглого та робить карʼєру: екснардеп розповів про шокуючий випадок

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

ДБР вже більше 10 місяців розслідує жорстоке побиття офіцером свого підлеглого. За цей період військовому навіть не вручили не підозру, та він продовжує відпочивати на свободі та зростати по кар'єрних сходинках. Про це повідомляє український політик та журналіст Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Facebook. Він розповідає, що у Києві, на початку жовтня минулого року, начальник штабу перебуваючи на службі, наніс своєму підлеглому солдату декілька ударів руками та ногами у різні частини тіла. Постраждалий військовий до цього інциденту отримував поранення на передовій та після побиття був змушений довгий час проходити лікування та реабілітацію.