10-річний хлопчик випив занадто багато води і був доставлений до дитячої лікарні з нирковою недостатністю.

Рей Джордан грався на вулиці зі своїми двоюрідними братами у спеку і випив шість пляшок води протягом години. Про це повідомляє WIS-TV.

Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін
Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін

За деякий час у нього почали проявлятися симптоми водної інтоксикації, зокрема блювання та втрата рухової функції. Медики, які оглянули його в лікарні, виявили надзвичайно низький рівень натрію в його крові — стан, який виникає, коли нирки не можуть упоратися із надмірним споживанням води.

Батьки Рея, Стейсі та Джефф Джордан, висловили стурбованість станом свого сина і описали симптоми сина, заявивши, що він мав п'яний вигляд, був ніби розумово відсталим і не міг контролювати свою голову чи руки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Він не міг контролювати свою голову, руки чи ще щось. Його рухові функції зникли. У цей момент я помчав із ним просто до дитячої школи Річленда", - пригадав батько.

Мозок дитини сильно набряк, що спричинило у нього сильний головний біль. Щоб впоратися з цим, вони вводили рідини, щоб допомогти йому мочитися та регулювати рівень натрію та калію в крові.

Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін
Хлопчик, який випив 6 літрів води за годину, скрін

Нагадаємо, ми писали, що освіжаючий огірковий або бадьорий з імбиром та лимоном: 3 рецепти лимонаду, які освіжать у спеку.

Як повідомляв "Знай.ua", погода дозволить не оскаженіти від спеки: синоптикиня розповіла, до чого готуватися найближчими днями.

Також "Знай.ua" інформував, литовський холодний борщ врятує вас у спеку: рецепт, після якого не захочеться навіть окрошки.