Після скандалу з Людмилою Марченко, "слугою народу", яка за гроші видавала дозвіл на виїзд за кордон за програмою "Шлях", почали вспливати цікаві факти з життя нардепів.

Так журналісти тг-каналу "Батальйон "Монако" опубілкували фото, яким похвалився син нардепа Володимира Захарченко, Михайло. Він показав себе з веслом в руці 22 квітня цього року у своєму Instagram з Чорногорії.

Син нардепа, Фото: скриншот Instagram
Син нардепа, Фото: скриншот Instagram

Син нардепа, Володимира Захарченко, Михайло, 22 квітня цього року викладає фото в своєму Instagram з Чорногорії. Виїхав по «шляху»? — запитують журналісти.

Нагадаємо, "слугу народу" Людмилу Марченко виключать із фракції та партії.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

НАБУ повідомило Марченко та її помічниці про підозру: самій нардепці — за зловживання впливом, а її помічниці — за внесення даних у систему "Шлях" за неправомірну вигоду.

За даними слідства, "клієнтам" обіцяли оформити дозвіл на виїзд за $5300. На відео, яке опублікувало НАБУ, видно, як Марченко намагалася заховати хабар на території свого подвір'я.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що членство депутатки у фракції призупинене, а рішення про її виключення буде прийнято на найближчому засіданні.

Нагадаємо, ми писали, що елітний Hummer на київських номерах їздив по Світязю: "Так це ж воєнком з Києва".

Як повідомляв "Знай.ua" Wizz-Air вигнала з літака українського військового: чим закінчився ганебний скандал.

Також "Знай.ua" інформував, "Важлива перемога України на шляху до НАТО": чим завершився самміт у Вільнюсі.