У Львові на Привокзальному ринку стався неприємний інцидент, який вкотре пов'язаний із мовним конфліктом.

Продавець відмовився обслуговувати жінку, яка розмовляла російською мовою. Продавці наполягли на тому, що він знаходиться у Львові та має спілкуватися виключно українською мовою. У свою чергу, жінка відповіла нецензурними словами.

Мовний скандал, скріншот: Youtube
Мовний скандал, скріншот: Youtube

Російськомовна жінка стверджувала, що вона знає українську мову краще за продавця, і навіть вимовила кілька українських слів.

Однак вона знову почала кричати, заявляючи, що забула запитати, якою мовою має говорити, і додала, що саме через таких людей, які наполягають українською мовою та вимагають від російськомовного її використання, розпочалася повномасштабна війна. При цьому варто уточнити, що саме «захист» російськомовного населення - один із приводів, через які окупанти тепер знищують одне місто за іншим.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Мовний скандал, скріншот: Youtube
Мовний скандал, скріншот: Youtube

Такий мовний конфлікт може свідчити про наявність напруженості у суспільстві та недостатнє взаєморозуміння між тими, хто розмовляє українською та російською мовами.

Хоча кількість людей, які вибрали державну мову основною, щодня збільшується. Українці хочуть відрізати будь-який "зв'язок" з РФ.

Нагадаємо, секс-скандал у Мін'юсті: голова тендерного комітету підозрюється у близьких стосунках із переможцем

Як повідомляв "Знай.uа", скрутили руки та застосували силу: купа працівників ТЦК ламали чоловіка як злочинця.

Знай.ua писав, 10 місяців на одному місці: справа "короля контрабанди" Альперіна зависла в суді