Гучний скандал із грузинським журналістом Георгієм Габунія, який у 2019 році обклав матом російського президента-агресора володимира путіна, виявився не першим випадком, коли на телебаченні Грузії жорстко висловлювалися про господаря Кремля та його матір, застосовуючи "споконвічно російський" мат.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Twitter журналіст та блогер Денис Казанський.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

"До речі, матюкати путіна та його маму на грузинському ТБ, виявляється, стара традиція. Ось наприклад відео 2013 року. Тоді начебто ніхто так не переживав, як цього разу", - прокоментував свій пост Казанський .

Увага, відео містить нецензурну лексику!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Користувачі відреагували на відео влучними нотатками:

"Бідна мама, ї*уть з 13 року всі, кому не ліньки",

"Тоді так не переживав, але й такої приголомшливої ​​підтримки відео за межами Грузії не було", - коментують користувачі.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко "топить" проти закону про медичний канабіс: "Тепер на кожному полі можна буде скрутити одвірок".

Раніше ми повідомляли, що Джо Байден сказав, коли Україна вступить до НАТО, Зеленському відповідь сподобалася: "Година і 20 хвилин".

Також стало відомо, що Володимир Зеленський отримав серйозне попередження, а українці довідалися, що треба пройти до перемоги: "Це удар у спину". Таролог переконана, що Україні потрібно активніше братися за вирішення земельних питань.