Буданов розповів, як близько ГУР дісталося владимира путіна: пропагандисти будуть в істериці

Кирило Буданов, фото: ГУР МО
Кирило Буданов, фото: ГУР МО

Вже неодноразово українці спостерігали за тим, як на росії щось вибухає, відбуваються бавовни або збиваються незрозумілі дрони. Весь цей час кремлівський пропагандиски верещать в істериці, а голова розвідки України Кирило Буданов спокійно посміхається у своїй манері. Звичайно, всі події на землях диктатора путіна свідчать про наближення кінця його імперії. Але чи близько розвідники підібралися до карликового диктатора Росії? Про це розповів Кирило Буданов. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що українська розвідка має своїх агентів у владних кабінетах росії.

Подружка Зеленського Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" розповіла, як страждала у Відні: "Зазнавала розпачу"

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Легенда популярного шоу "Танці зі зірками" Олена Шоптенко зізналася, як їй спершу було важко за кордоном. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram. В результаті Олена була змушена разом із дитиною виїхати у безпечне місце з України. Так, вона опинилася в Австрії. Однак не все так добре було спершу. Зірка мала розпач, адже в іншій країні вона нікого не знає, всі її професійні зв'язки були втрачені. Крім того, вона не розуміла, що робити далі. Однак вона мала нестримне бажання допомогти Україні.

У яких випадках військовому скасують щомісячні виплати

Родина військового. Фото Freepik
Родина військового. Фото Freepik

Українські захисники ризикують втратити свої виплати, якщо вчинять злочини та порушення. До них відносяться кримінальні, військові, цивільні та адміністративні. Так, військовослужбовцям анулюють щомісячні премії, а також зменшують надбавки за особливості проходження служби за той період, коли було скоєно порушення. Наприклад, боєць втратить гроші при самовільному виході з військової частини або місця служби за той місяць, коли він це зробив і за весь час дезертирства, включаючи місяць повернення, оголошеного наказом командира.

Олександр Усик планує стати наступним президентом України: "Зеленський спокійний, бо має силу"

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик поділився своїми амбітними планами на майбутнє. Він розповів, що планує зробити після завершення своєї боксерської кар'єри. Відомий спортсмен, пожартував про те, що хоче балотуватися в президенти України. Як ми пам'ятаємо, Володимир Зеленський також у свій час жартував про "президенство". "Що буде, якщо бій із Ф'юрі не відбудеться? Я спущусь у важку вагу. Знову стану абсолютним чемпіоном світу, потім зав'яжу та піду балотуватися у президенти! Зеленський? Зеленський спокійний, бо має силу", – сказав Усик.

Скрутили та повезли в ТЦК: адвокат порадив як діяти в такій ситуації

Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook
Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook

В Україні триває воєнний стан та загальна мобілізація. Через її дію, військовозобов'язаним усюди вручають повістки. Проте із представниками ТЦК все частіше виникають конфліктні ситуації, адже досить часто військкоми порушують права українців. У мережі інтернет можна побачити багато роликів, коли територіальні центри насильно "пакують" чоловіків. Як необхідно діяти в такій ситуації пояснює на своєму Youtube-каналі адвокат Ростислав Кравець. Юрист розповідає, що часто стикається на практиці із ситуаціями, коли військовозобов'язаних затримують представники поліції та доставляють до центрів комплектування.