В останній час, чиновники аж занадто турбуються за здоров'я українців, адже щойно стих скандал навколо ремонт стадіону в Ківерцях за 150 мільйонів, як з'явилася інформація про реконструкцію стадіону на Львівщині, в Новояворівську за майже 100 мільйонів.

Стало відомо, що мер міста Володимир Маценюх планує витратити на ремонт стадіону майже 91 000 000 грн.

Prozorro. Фото: Youtube
Prozorro. Фото: Youtube

Тендер на закупівлю послуг щодо реконструкції стадіону на вул. Приозерна, 20 в м. Новояворівськ Яворівського району з'явився ще в травні.

Як очікувану вартість Новояворівська міська рада вказала 91 530 946 грн.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Тендер на футбольне поле. Фото Facebook
Тендер на футбольне поле. Фото Facebook

Мер Новояворівська вирішив прояснити ситуацію з тендером після того, як телеграм-канали опублікували інформацію про оголошений тендер на проведення робіт.

Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

"Щодо реконструкції стадіону по вул. Приозерна, 20 в Новояворівську. Це проект, який розроблявся ще до початку повномасштабного вторгнення, по розрахунках він коштує 91 530 946, 00 грн. Чи є зараз у нас такі гроші? Ні, звичайно. Чи треба було оголошувати зараз тендер? Так, звичайно. Чинне законодавство дозволяє оголошувати тендер, навіть якщо немає бюджету на проект. Ми підписали угоду на реконструкцію стадіону на 3 роки з надією, що за цей час знайдеться якийсь доречний ґрант чи буде держпрограма"- розповідає він.

Prozorro. Фото: Youtube
Prozorro. Фото: Youtube

Мер розповів, що не збирався витрачати бюджетні кошти на відновлення стадіону, а чекає фінансової допомоги від інвесторів.

"Грошей у бюджеті немає, мільйони з місцевого бюджету на стадіони ніхто не збирається виділяти, але є бажання підготувати щось для майбутнього, дай Боже, аби найближчого. Працюємо далі», – додає він.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бубка з братом продають паливо окупантам: як сімейна фірма поповнює ворожу скарбницю.

Як повідомляв "Знай.ua" вивалили сотні мільйонів на дороги: трасу зробили "золотою" не показавши кошторис.

Також "Знай.ua" інформував, Київоблрада замовила годинники на півмільйона: золоте гравірування та єдиний учасник тендеру