Голова Служби відновлення Миколаївщини не показав ціну асфальту у тендері на 435 мільйонів.

Олександр Антощук зі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області, який провів закупівлю робіт по реконструкції траси Н-24 вартістю 435 млн грн, не оприлюднив кошторисні ціни будівельних матеріалів та відмовився їх надавати навіть на запит Центру протидії корупції. Про це пише сайт "Наші гроші".

Антощук. Фото: Telegram
Антощук. Фото: Telegram

Угода на реконструкцію ділянки траси Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ) на ділянці км 141+743 – км 142+048 була укладена 1 червня з ТОВ "Ростдорстрой".

В угоді з підрядником було лише посилання на моніторингові ціни ДП "ДерждорНДІ" у Миколаївській області станом на лютий. Мова про додаток до угоди – перелік основних матеріальних ресурсів.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Скриншот документації
Скриншот документації

Ці дані не є тими цінами, з урахуванням яких було визначено очікувану вартість дорожніх робіт. Центр протидії корупції направив до Миколаївської служби запит з проханням надати локальні кошториси і підсумкову відомість ресурсів.

Нагадаємо, ми писали, що Київська облрада знайшла куди викинути гроші у розпал війни, сайт за мільйон гривень.

Як повідомляв "Знай.ua" не барабанами єдиними: держпідприємство хоче витратити 5 мільйонів на мультик про себе.

Також "Знай.ua" інформував, на аукціонах Міноборони щодо постачання харчів для ЗСУ задіяно незаконну схему "збивання" реальних переможців.