Державна компанія "Ліси України" через 8 місяців після свого створення вирішила витратити понад 5 млн грн на піар та мультик.

Тендер провели таким чином, що прийняти в ньому участь змогла лише одна компанія – "Мейнстрім". Про це йдеться в даних Prozorro.

Компанія зареєстрована у квартирі Євгена Гашкова. Він також є керівником Євангельських християн-баптистів "Свята трійця" у Дарницькому районі (з 1997 року).

Скриншот Prozorro
Скриншот Prozorro

Тендер вийшов досить скандальним, і річ не лише в тому, що державному лісозаготівельному підприємству терміново знадобився піар у ЗМІ. Вже на стадії конкурсу до ДП "Ліси України" виникли питання.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

За даними видання Telegraf, у тендерній документації замовник в переліку бажаних послуг вказав моніторинг 500 ЗМІ на предмет цитованості його спікерів, щотижневий аналіз публікацій за позитивним/негативним згадуванням замовника.

Prozorro. Фото: Youtube
Prozorro. Фото: Youtube

До переліку робіт також входить надання послуг із формування інформаційної політики. Також серед вимог виготовити 21 відеоролик тривалістю до 10 хвилин, створити анімаційний мультфільм тривалістю до однієї хвилини та вести фотозйомки заходів компанії, щоправда не частіше 1 на тиждень та виготовляти промо-матеріали.

ТОВ "Віпмедіа" поскаржився на нібито дискримінацію, прописану в умовах майбутніх учасників тендеру.

Нагадаємо, ми писали, що на аукціонах Міноборони щодо постачання харчів для ЗСУ задіяно незаконну схему «збивання» реальних переможців.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кличка вирішили відремонтувати ідеальну дорогу: вбухають туди 100 мільйонів.

Також "Знай.ua" інформував, боєць ЗСУ закликав отямитися столичних корупціонерів, які закуповують барабани та конструктори.