Українець скаржиться на "Приватбанк" через те, що банк без пояснень заблокував пенсійну картку його матері, яка тепер не може сплачувати кредит, та щомісячно списує 100 гривень та пеню за прострочення заборгованості.

Про це він повідомив на сайті Мінфін.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Клієнт фінансової установи поскаржився, що його мамі банк взагалі без будь-яких пояснень заблокував пенсійну картку.

Він розповідає, що вона взяла кредит на телефон і справно за нього сплачувала, доки могла користуватись своїм рахунком.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Після блокування, жінка не може продовжувати вільно розрахуватись за свою заборгованість та знімати пенсійні виплати. Приватбанк не надав жодної чіткої відповіді чому так сталося.

"Пояснюють цю ситуацію якоюсь тупою маячньою... У мами є непогашена розстрочка за телефон. Виплачувалося все справно, без прострочень, з пенсійної картки", - пояснює клієнт.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Він скаржиться на те, що після блокування рахунку, банк почав додатково нараховувати щомісячно за залишком заборгованості за несвоєчасне внесення платежу. Також фінустанова списує з (обмеженої) пенсійної картки 100 грн. як обов'язковий щомісячний платіж.

"Ми знаходимося на окупованій території і не маємо інших варіантів погашення розстрочки, окрім як із цієї картки. Зняти обмеження, банк відмовляється, але самі нею користуються…", - доповнив клієнт "ПриватБанк".

Нагадаємо, ми писали, що "слава Богу, не останні...": клієнти "ПриватБанку" помітили, що опинилися у списку шахраїв.

Як повідомляв "Знай.ua" можливість обнести вас до нитки: українці скаржаться на послугу "Екстренні гроші" від ПриватБанку.

Також "Знай.ua" інформував, мешканці Кривого Рогу ледь не затоптали один одного в черзі за гуманітаркою.