Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо ексдепутатки Київської міської ради Ярини Ар'євої.

Колишню депутатку підозрюють у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп'яніння з тяжкими наслідками. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Ексдепутатка Ар'єва, скриншот Youtube
Ексдепутатка Ар'єва, скриншот Youtube

Зазначається, 27 листопада 2022 року підозрювана, керуючи автомобілем марки Volkswagen Polo збила на переході жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

"За висновками експертів, причиною виникнення дорожньо-транспортної пригоди є порушення підозрюваною вимог ПДР, що знаходяться у прямому причинному зв'язку з виникненням даної ДТП та її наслідками. Відносно підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

ДТП. Фото: facebook
ДТП. Фото: facebook

Сама Ярина Ар'єва на своїй сторінці у соцмережі написала, що провину визнає, але заперечує стан наркотичного сп'яніння.

"Я не збираюся втікати від відповідальності, як не втекла з Києва у перші дні повномасштабного вторгнення, а пішла до тероборони. Обвинувачення в перебуванні у стані "наркотичного спʼяніння" не визнаю, доводитиму це в суді як звичайна громадянка", — пише Ар'єва.

Нагадаємо, ми писали, що депутатка Київради, донька нардепа Ар'єва у наркотичному угарі збила жінку: тепер божиться, що не вживала.

Як повідомляв "Знай.ua" треба себе тренувати і готувати до довгого забігу, а не на один день, - Данило Яневський про війну з рф.

Також "Знай.ua" інформував, депутат Алєксєєв, якого спіймали на хабарі, нахабно приїхав у ВР заявити про "політичне переслідування".