Чиновники не зупиняються, та продовжують витрачати кошти на все що завгодно, але не на перемогу.

У Офісі президента вирішили відреагувати на ганебні тендери, і водночас направили 10 мільйонів на створення новорічного серіалу. Черговий ганебний тендер оприлюднили в мережі.

Тендер на сценарій, скриншот  Prozorro
Тендер на сценарій, скриншот Prozorro

Українці дедалі більше обурюються через витрати на тендери, замість того, щоб наближати перемогу та всіляко спонсорувати ЗСУ, купують барабани, сковорідки тощо. Витрачання коштів на зйомки серіалу — це нецільове використання бюджету. В умовах війни необхідно використовувати фінансування для забезпечення ЗСУ.

Нагадаємо, стало відомо, скільки коштів буде витрачено на добудову 3-D музею, або на шляхопровід у розпал війни.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Дрон. Фото: скрін youtube
Дрон. Фото: скрін youtube

Водночас, за словами заступника Міністра оборони України Ганна Маляр, оборонне відомство закуповує дрони військового призначення відповідно до потреби, яку формують Збройні Сили України.

Нагадаємо, ми писали, що майже півтора мільярду на шляхопровід: у розпал війни Кличко закатує гроші в асфальт.

Як повідомляв "Знай.ua" на Львівщині хочуть спустити 2,5 млн доларів на реконструкцію стадіону: грошей немає, але тендер проводити будемо.

Також "Знай.ua" інформував, не купують дрони, а пиляють гроші? Харків знову обурює дивними тендерами.