Ясновидець та екстрасенс Валерій Шатілович розповів українцям, чи варто чекати згасання активної фази війни вже цієї осені.

Про це він розповів на YouTube-каналі "Поговоримо".

Передбачення, pexels.com
Передбачення, pexels.com

Ясновидець заявив, що цього року Україна досягне своєї мети і скоро вийде на кордони до 23 лютого 2022 року.

Він тішить нас новиною про те, що згодом Україні вдасться повернути окупований Кримський півострів. Але уточнює, що це станеться не цього року.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube
Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube

Ведуча запитала екстрасенса про те, що коли ми вийдемо на кордони до початку повномасштабного вторгнення, на території ДНР і ЛНР триватиме АТО.

Карти дали відповідь, що розвиток подій залежить від допомоги наших зарубіжних партнерів. Шатилович говорить про те, що з нами продовжуватимуть грати, і видаватиму допомогу не в тому розмірі, про який просить наше керівництво.

Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube
Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube

Прозорий вважає, що Україна переможе у війні, коли візьме виробництво зброї у свої руки. Він каже, що закордонні партнери бояться нашої перемоги. Вони побоюються втратити своє лідерство на світовій арені.

"Україна може створити рай на землі. Система цінностей у Європі зміниться. Їм потрібно буде переглянути всі організації, закони. Це змушує їх до якихось змін і вони цього бояться", - додає ясновидець .

Нагадаємо, ми писали, що знаки Зодіаку, що постійно повертаються до колишніх: минуле їх ніколи не відпустить.

Як повідомляв "Знай.ua" психологи проти екстрасенсів: чому шкідливо вірити в астрологію та гороскопи.

Також "Знай.ua" інформував, не плачте, вас ніхто не шкодуватиме: знаки Зодіаку, яким на роботі готують "підлянку".