У Міненерго розповіли, коли тарифи на світло можуть змінитися: скільки платитимемо взимку

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Міністр енергетики заявив, що поточний тариф на електроенергію не планують міняти щонайменше до закінчення опалювального сезону. Тобто приблизно до березня-квітня українці точно платитимуть по 2,64 гривні за кВт*годину, незалежно від обсягів споживання. При цьому Герман Галущенко наголошує, що навіть цей підвищений тариф не вирішує всіх проблем, що нагромадилися в енергосистемі. Справа в тому, що нова ціна все одно є пільговою, оскільки ринкова вартість електроенергії як мінімум вдвічі більша. Також глава Міненерго пояснив, що тарифи на електроенергію у червні підвищили через крайню необхідність, щоб мати можливість відновлювати енергосистему після російських атак.

У Тернополі нічний клуб замаскувався під "Пункт незламності": танцювали та вживали наркотики

Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція
Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

У Тернополі нічний клуб назвав себе "пунктом незламності", щоб працювати під час комендантської години. Нацполіція відвідала "пункт незламності" і знайшла там 68 осіб, 2 пакетики з канабісом та інші речовини, схожі на наркоту. Правоохоронці стверджують, що власник клубу не закривав приміщення після 23:00. До того ж серед відвідувачів було 29 чоловіків призовного віку, 13 із них підпадали під мобілізацію. Зазначають, що до тернопільських правоохоронців регулярно надходили скарги від жителів навколишніх будинків про те, що на вул. Січових Стрільців розважальний заклад продовжує працювати після початку комендантської години.

"Це огидно": зрадниця Ані Лорак спробувала показати, що вона досі може рухатися

Ані Лорак та Ісаак, скріншот: Instagram
Ані Лорак та Ісаак, скріншот: Instagram

Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе в росії та мовчить про війну, яку розпочав кремлівський диктатор путін, продовжує робити скандальні вчинки. Виявилося, що Ані Лорак все ще вміє танцювати, але багато хто сприйняв це як "танці на кістках". На цей раз Ані Лорак показала свої рухи з новим бойфрендом Ісааком Віжраку. Про це стало відомо завдяки новому відео, яке транслювала Ані Лорак на своїй сторінці у Instagram. На відео можна побачити, як Ані Лорак самостійно входить у кадр у чорному купальнику та сонцезахисних окулярах (щоб не показувати свій сором) та починає танцювати. А ось з іншого боку кадру, за кілька секунд, виходить Ісаак і підхоплює рухи Ані Лорак.

У Київській лікарні помер військовий: рідні б'ють на сполох, впевнені, що його забили та кинули помирати

Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter
Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter

У мережі шириться інформація про загиблого бійця ЗСУ з Житомирщини, який помер у міській лікарні, родичі звинувачують охорону та медиків закладу. За даними, які оприлюднив на своїй сторінці Twitter колишній військовий Олег Симороз, зазначається, що у Київській міській клінічній лікарні №4, Соломʼянського району через халатність лікарів помер боєць житомирської 95-ї ОДШБр з позивним "Фізрук" Вадим Годований. Зазначається, що після участі у бойових діях Вадим потрапив до Київської лікарні №4, де проходив лікування. Втім, рідні загиблого мають підозри, що охорона медзакладу побила хлопця, і залишила помирати на території лікарні.

Проїзд для киян може стати безкоштовним: у КМДА розповіли коли відмінять квитки

Маршрутка. Фото: скріншот youtube
Маршрутка. Фото: скріншот youtube

Влада столиці розглядає можливість запровадити безкоштовний проїзд у комунальному транспорті. Про це зазначив директор Департаменту транспорту та інфраструктури КМДА Руслан Кандибор. Чиновник розповів, що у Києві вартість проїзду в громадському транспорті має становити 30 гривень, щоб можна було хоч якось розвивати його, адже зараз сфера має стільки проблем, що простіше зробити поїздки для усіх безкоштовними. Кандибор зазначив, що різкий перехід до повністю безкоштовного громадського транспорту призведе до того, що приблизно тисяча маршруток зникне з вулиць, і їх потрібно буде замінити комунальним транспортом.