У Тернополі нічний клуб назвав себе "пунктом незламності", щоб працювати під час комендантської години.

Нацполіція відвідала "пункт незламності" і знайшла там 68 осіб, 2 пакетики з канабісом та інші речовини, схожі на наркоту. Правоохоронці стверджують, що власник клубу не закривав приміщення після 23:00.

Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція
Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція

До того ж серед відвідувачів було 29 чоловіків призовного віку, 13 із них підпадали під мобілізацію.

Зазначають, що до тернопільських правоохоронців регулярно надходили скарги від жителів навколишніх будинків про те, що на вул. Січових Стрільців розважальний заклад продовжує працювати після початку комендантської години. Тернополяни розповідали про постійну гучну музику після опівночі, крики, а на зауваження власник та персонал не звертали уваги.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція
Нічний клуб "Пункт незламності". фото: Нацполіція

За словами працівників поліції, цей заклад порушував норми роботи у час карантинних обмежень, не зупинила адміністраторів і війна. Вони, ігноруючи комендантську годину, продовжували працювати, а власник позиціонував свій заклад з "Пунктом незламності", – повідомили в поліції Тернопільщини.

Нагадаємо, ми писали, як фермер на Херсонщині рятував кавуни від потопу.

Як повідомляв "Знай.ua", безробітних українців заманюють до "Армії відновлення": скільки платять та які умови.

Також "Знай.ua" інформував, "Новій пошті" довелося виправдовуватися за космічні ціни на доставку: "Це не бізнес! Це шахрайство!".