Пенсійний фонд України реалізував можливість спрощеного подання заяви на призначення житлової субсидії через вебпортал електронних послуг фонду.

Для того, щоб подати заявку необхідно зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та натиснути кнопку "вхід".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У відео сказано, що після входу, слід авторизуватися за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП), вказати адресу акредитованого центру сертифікації ключів, який згенерував КЕП. Завантажити файл ключа та ввести пароль.

Заходимо в особистий кабінет, там знайти розділ комунікації з ПФУ, та обрати пункт меню "заява на житлову субсидію чи пільгу". Опцію "заява про призначення та надання житлової субсидії за експериментальним проєктом".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Заповнити онлайн форму заяви про призначення субсидії, вказуючи загальну інформацію про особу, яка подає заяву, її паспортні дані та адресу. Додати інформацію про учасників звернення, зазначити банківські реквізити.

У разі оформлення житлової субсидії за фактичним місцем проживання додати до заяви скановану копію договору оренди.

Нагадаємо, ми писали, що прощання з готівкою і жорсткі перевірки? В Україні вирішили змінити правила призначення субсидій.

Як повідомляв "Знай.ua" чотири роки на одному місці: чи можна українцям, які працювали без відпустки, отримати компенсацію.

Також "Знай.ua" інформував, у Міненерго розповіли, коли тарифи на світло можуть змінитися: скільки платитимемо взимку.