Житомирянин Іван Каверін вранці 20 липня облив червоною фарбою бруківку та сходи перед входом в будівлю міської ради.

У мережі зазначають, що після "обливання кров'ю" сходів міськради, за пару годин, депутати змогли виділити 140 мільйонів, які були заплановані на ремонт тротуарів на ЗСУ (а розповідали про цільові кошти і про не можливість внесли зміни в бюджет).

А тут раптом, диво, виявляється можливо змінити призначення і внести рішенням зміни в бюджет, просто потрібно захотіти, — зазначає мешканець Коростіва.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чоловік, який вчинив такий акт зазначає, що зробив це, щоб нагадати, що в країні йде війна.

Нікуди я не збігав, дочекався поліції, пояснив ситуацію і свою думку... (звернення до мера). Ти нечість, вор, який зараз робить бізнес на крові хлопців. Полив я плитку тобі, щоб міцніше вона трималася, бо на крові можливо хоч через рік ти там не будеш її перекладати, як робиш кожного року», - сказав Іван Каверін.

Нагадаємо, ми писали, що "ДІМ" виправдався за серіал "Незабудка" з бюджету під час війни: "Засуньте своє попереднє обурення під ялинку".

Як повідомляв "Знай.ua" українці на межі: обурення від закупівель чиновників сягає критичної точки.

Також "Знай.ua" інформував, Ткаченко хоче зняти серіал на 33 млн із держбюджету: терпець увірвався, вимагають відставки.