У Київській держадміністрації вирішили відмовитися від закупівлі нагородних годинників, яка викликала активне обговорення у суспільстві.

Скасувати торги міська влада зможе лише після розгляду скарг учасників в Антимонопольному комітеті завершить. Кошти спрямують на забезпечення сил безпеки та оборони, повідомила пресслужба КМДА.

Українці. Фото: Youtube
Українці. Фото: Youtube

У системі Prozzoro, аукціон на 5,67 млн грн із закупівлі іменних годинників київського міського голови провели 3 липня поточного року. Всього планували замовити 875 чоловічих та 625 жіночих годинників з латуні. Їх мали оснастити швейцарським кварцовим механізмом, ремінцем зі шкіри та мінімум одним рубіновим каменем.

З пропозицією 5,04 млн грн переміг "Київський годинниковий завод". Повідомлення про намір укласти договір із виробником з'явилося 5 липня.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Скриншот Prozzoro
Скриншот Prozzoro

Водночас у КМДА стверджують, що рішення відмовитися від закупівлі ухвалили на початку липня.

Нагадаємо, ми писали, що чоловік облив кров'ю вхід у міськраду Житомира: чиновники вмить перенаправили кошти з ганебних тендерів.

Як повідомляв "Знай.ua" підвищили тарифи населенню, а собі розкіш: "Енергоатом" хотів закупити суперкруті автобуси на 270 мільйонів.

Також "Знай.ua" інформував, "ДІМ" виправдався за серіал "Незабудка" з бюджету під час війни: "Засуньте своє попереднє обурення під ялинку".