monobank, як і низка інших українських банків, є учасником програми єВідновлення.

Українці залишили негативний відгук щодо роботи карт банку, які обмежені використанням лише тих мереж, що зазначені на сайті банку. Зазначають, що картою фінустанови можна скористатися тільки в тих магазинах, які представлені у них на сайті. Відгук оприлюднили на сайті відгуків Мінфін.

Руйнування в Україні, фото weukraine
Руйнування в Україні, фото weukraine

Монобанк, який отримав гроші на карти клієнтів, які відкрили в його банку картку єВідновлення, обмежує на сьогодні оплату тільки в тих магазинах, які представлені у них на сайті? Хоча перелік магазинів вказаних на офіційному сайті єВідновлення набагато більше ніж на сайті Монобанку! — йдеться у відгуку.

Українець зазначає, що тим самим Монобанк "просуває продукцію великих мереж Епіцентр, Нова Лінія, Леруа!"

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Скриншо  відгуку. Мінфін
Скриншо відгуку. Мінфін

Мій магазин, який внесений до цього списку, та скарги на гарячу лінію Монобанку упродовж 3-х діб у період, коли клієнти мали можливість розрахуватися карткою єВідновлення відкриті в Монобанку, не проходили оплати, коментуючу причину відмови в ДІЇ! Клієнти, які мають таку ж картку в Приват Банку, просто купували необхідний товар!!! і оплата приймалася! через екваринг Монобанку) Питання це змова великих мереж та монобанку??? чи?

Нагадаємо, ми писали, що повідомлення від ПриватБанку, дзвінки від представників та крадіжки карток: Україну захлеснула хвиля шахрайств, як врятувати гроші.

Як повідомляв "Знай.ua" генератори та повербанки ще знадобляться: у профільному комітеті попереджають про відключення світла.

Також "Знай.ua" інформував, українським родинам с дітьми допоможуть продуктами: куди звертатись.