У зв'язку з гучними корупційними скандалами з працівниками ТЦК та СП, національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оголосило про масові перевірки. Проте після військкоматів фахівці обіцяють також перевірити працівників митниці.

Коли НАЗК завершить перевірки керівництва ТЦК та СП в областях України, агенство почне аналізувати роботу української митниці, адже за час війни і там були випадки з хабарами, здирством та корупцією.

Українська митниця
Українська митниця

Глава НАПК Олександр Новіков заявив про це 22 липня в ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Орієнтовно, перевірки стартують вже через три місяці.

"Митниця. Сподіваємося впоратися з військовими комісаріатами за три місяці та через три місяці приступити до перевірок митників", – сказав керівник національної агенції.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Крім того, українців та представників медіасфери закликали скаржитися на незаконні випадки, які стосуються керівників відомств та державних організацій. За словами голови НАЗК, спільними зусиллями вдасться навести в країні лад.

"Тільки спільно з суспільством, медіаспільнотою ми зможемо зробити нашу країну цілком добропорядною", – додав Олександр Новіков.

НАЗК, фото pravda
НАЗК, фото pravda

Раніше ми писали про те, що немає зарплати – немає роботи: українцям, яким не платять, дозволили сидіти вдома та чекати грошей

Як повідомляв Знай.ua, є на воду, значить – на газ не буде? Українцям відповіли, на які комунальні послуги надають субсидії