Всіми відома "Укрзалізниця", якою ми користуємося з самого дитинства, оскільки залізниця є одним із найкомфортніших видів транспорту для далеких подорожей, оголосила про бонусну програму для пасажирів, разом із таксі Uber.

У ході цього заходу можна буде отримати 10% кешбеку від вартості поїздки. Однак це не стосується квитків на поїзд. Головна умова – повернення вартості поїздки на таксі з/до вокзалів столиці. Про це стало відомо завдяки публікації у соціальній мережі Facebook.

Київський вокзал, фото: Telegram
Київський вокзал, фото: Telegram

"Відтепер доступна автоматична синхронізація поїздок залізницею з Uber Travel завдяки прив'язаним email-акаунтам", - йдеться в публікації.

Щоб скористатися цією опцією, потрібно у додатку таксі Uber увімкнути Uber Travel, ця послуга знаходиться в головному меню. Потім вам потрібно авторизуватись за допомогою Microsoft або Google. Залишається лише дати додатку дозвіл на доступ до бронювань у додатку "Укрзалізниці" та все.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Згодом, коли ви купуватимете квитки на поїзд, перевірте, щоб вони відображалися в Uber. Замовляйте поїздку заздалегідь, автомобіль чекатиме на вас у тому місці та часі, дані про які ви вкажете.

"За кожну таку поїздку користувачеві нараховуватиметься кешбек у 10%, який можна витратити на інші поїздки Uber у будь-якому місті України, де працює сервіс", - йдеться там.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" почала блокувати облікові записи: у чому причина

Як повідомляв "Знай.uа", "частина жінок не повернеться": в Україні б'ють на сполох через те, що на нас чекає після війни

Знай.ua писав, пасажирам "Укрзалізниці" готові платити від 3 тисяч гривень: безкоштовно проїхався і отримав допомогу