Астрологи часто розповідають жінкам, хто із представників Зодіакального кола може бути чудовим чоловіком. Однак дуже рідко можна почути, хто ж із жінок може стати дуже гарною "супутницею" життя.

Астроексперти довгі роки спостерігали за цілими 7 знаками Зодіаку та зрозуміли, що вони – найкращі дружини. Йдеться про Раки, Риби, Тельці, Скорпіони, Водолії, Терези та Козерога.

Про це розповів один із українських астрологів, який часто ділиться свіжими гороскопами у мережі YouTube.

Сузір'я Рака - арт, скріншот: YouTube
Сузір'я Рака - арт, скріншот: YouTube

Рак

Цей знак оточить свою половинку винятковою увагою. Жінка-Рак завжди присутня у житті свого чоловіка, але також дає йому достатньо місця та часу для самотності. Вірна, дбайлива, вміє розуміти емоції та використовувати досвід на благо, щоб встановити глибокий зв'язок із партнером.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Плату за світло нараховуватимуть по-новому Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Сузір'я Риб, скріншот: YouTube
Сузір'я Риб, скріншот: YouTube

Риби

Можуть заманити будь-яку людину своїм інтелектом, а також фізичною красою. Відомі своєю добротою і щедрістю, тому їхнє подружжя ніколи не відчує себе забутим. Рибам подобається вкладати всю свою душу у відносини, щоб вони процвітали.

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Телець

Чуттєвий Телець – чудова дружина за знаком Зодіаку. Такій жінці вистачить і мудрості, і емоції, щоб налаштуватися на один лад із коханою людиною. Не з тих, хто любить швидкоплинні інтрижки, хоч і дуже поступово бере на себе зобов'язання, шукаючи безумовну любов.

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Терези

Ще одна чудова дружина Зодіаку. Цей знак по-справжньому вміє кохати. Терези швидко вступають у відносини. Якщо виникнуть почуття, то можуть відразу розпланувати спільне життя на десять років уперед. Ласкаві, прагнуть до довгострокових відносин та усвідомленого партнерства.

Скорпіон. Фото: Youtube
Скорпіон. Фото: Youtube

Скорпіон

Це найчуттєвіший знак Зодіаку. Виразний через ще одну значиму у відносинах рису – вірність. Романтичні Скорпіони можуть звити затишне сімейне гніздечко. Така дружина мотивуватиме чоловіка виходити із зони комфорту та самовдосконалюватись.

Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube
Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube

Водолій

Віддають усю себе шлюбу, хоч і справедливо очікують, що їхній партнер дасть стільки ж натомість. Життя цього знака ніколи не буває напруженим, оскільки вони відрізняються веселим та врівноваженим характером. Водолії зволікають із зобов'язаннями, тому їхній партнер має запастися терпінням. Проте кохання Водолія варте того.

Сузір'я Козерога, скріншот: YouTube
Сузір'я Козерога, скріншот: YouTube

Козеріг

Цей знак відноситься до кохання дуже серйозно і буде ідеальною дружиною, матір'ю, домовласником та мамою. У вірності Козерога партнер може не сумніватися. Така жінка зробить все для побудови щасливої ​​родини.

Сузір'я Діви, скріншот: YouTube
Сузір'я Діви, скріншот: YouTube

Діва

З Діви виходить чудова дружина, вони справді вміють дбати. Відданість цього знаку іноді проявляється у непотрібних зауваженнях та висловлюваннях особистої думки, проте лише тому, що Діва вас дуже любить.

Нагадаємо, покупки, подорожі та вінчання: докладний Місячний календар на серпень 2023 року.

Раніше повідомлялося, астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких життя після 40 тільки почнеться.

Також, метеорний потік Акваріди виконає бажання всіх українців: зірки будуть падати кожні 3 хвилини – як правильно загадувати.