У розпал повномасштабної війни керівництво Державної податкової служби відсвяткувало день народження голови Тетяни Кирієнко за кордоном, в одному із ресторанів Відня.

Таку інформацію надав колишній нардеп Ігор Мосійчук. Він вирішив розкрити правду про податківців через недавні скандали, коли чиновників ловили на незаконних "відрядженнях" за кордоном, на які відреагував сам президент Зеленський.

Податкова служба, фото із вільних джерел
Податкова служба, фото із вільних джерел

Так, податківці були в Австрії в період з 13 по 22 липня 2023 року, відзначаючи свято виконуючої обов'язки голови Кирієнко. Урочистість відбулася в Odessa Restaurant – international cuisine in Vienna, українському ресторані із середніми цінами, як для Відня.

"І справа навіть не в тому, що Тетяна Кірієнко в часі війни коли кращі з кращих гинуть на фронті святкує своє свято в якомусь кабаку Відня, адже вона жінка і може взяти за свій рахунок відпустку та поїхати за кордон… СПРАВА В ГОСТЯХ серед яких було майже все керівництво ДПС", - написав Мосійчук.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Нардеп перерахував усіх, хто був присутнім на святі. Серед них є люди, які обіймають високі посади в ДПС, при цьому половина з них – чоловіки, яким заборонено виїжджати з країни під час війни, якщо тільки йдеться не про службове відрядження.

"Аналізуючи все це приходимо до висновку, що всі ці чиновники виїхали до Відня або у фіктивне, або в спеціально сплановане під День Народження начальниці відрядження. Враховуючи, що більшість цих чиновників призначені з подачі парламентського Твікса, солодкої парочки Данила Гетьманцева і Давида Арахамії тут потрібен не просто розголос а втручання президента", - заявив він.

Пост Мосійчука, скрін
Пост Мосійчука, скрін

Нагадаємо, стопами Тищенка: "Слугу народу", який відповідає за нацбезпеку, помітили на Мальдівах