В Офісі генерального прокурора вказали механізм, яким депутат Верховної Ради з владної фракції Юрій Арістов скористався, щоб відпочити на Мальдівах.

Досудове розслідування за фактом внесення неправдивих відомостей здійснюється Державним бюро розслідувань.

Юрій Арістов, фото із вільних джерел
Юрій Арістов, фото із вільних джерел

Народний депутат України у липні 2023 року на три дні виїхав до Польщі на підставі службового відрядження з метою поглиблення двостороннього співробітництва з урядом Литовської Республіки.

"Після цього дистанційно відкрив лікарняний в одному з приватних медичних закладів міста Києва без проведення медичного огляду. Під час лікарняного народний депутат разом з сім’єю перебував на території Мальдівської Республіки", – вказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Юрій Арістов. Фото: Youtube
Юрій Арістов. Фото: Youtube

Санкція статті передбачає покарання штрафом від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В мережі згадали усі "заслуги" Арістова. По-перше, це повністю російськомовний чиновник. Він також має спільний бізнес з росіянами. Як з'ясувалося, у нього спільний бізнес з громадянкою росії Наталією Янтовською. Про це розповів Роман Скрипін в одному зі своїх Youtube-програм у серпні 2021 року.

Також пригадали скандал з Арістовим під час пандемії, коли він відвідував заклади у розпал пандемії, та брехав, що такого не було.

Нагадаємо, ми писали, що стопами Тищенка: "Слугу народу", який відповідає за нацбезпеку, помітили на Мальдівах.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт розповів, у чому відмінність української армії від російської: "Мислить категоріями випаленої території".

Також "Знай.ua" інформував, воєнком-олігарх Борисов купився на обіцянки відмазатися: і досі сподівається, що зможе порішати.