Ще один народний депутат із партії "Слуга народу" засвітився за кордоном після скандалу з Миколою Тищенком. На цей раз "відпочити від війни" захотів 48-річний Юрій Арістов, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Про це повідомляють джерела "Слідство.Інфо". За інформацією, депутата у розпал війни помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, який знаходиться на приватному острові Ітхаафуші. Журналісти зв'язалися із представниками готелю, номер яких знайшли на сайті.

Готель Waldorf Astoria Maldives, фото із сайту
Готель Waldorf Astoria Maldives, фото із сайту

Працівники заявили, що Арістов справді відпочивав на курорті, але вже покинув його. На двох за одну ніч у цьому райському місці потрібно заплатити від 100 тисяч гривень. Це ціна за оренду вілли на пляжі з басейном та двоспальним ліжком, а більш просторий варіант коштуватиме 323 тисячі гривень. Готель ще пропонує віллу за ціною понад мільйон гривень за ніч.

Готель Waldorf Astoria Maldives, фото із сайту
Готель Waldorf Astoria Maldives, фото із сайту

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Журналісти намагалися зв'язатися з Арістовим та прес-секретарем депутата, але безуспішно, а ось його дружина сказала, що він був у Вільнюсі і що "має своє особисте життя". Справді, депутат публікував 7 числа фото з Литви, нібито їздив із дипломатичною місією.

У той же час глава "Слуги народу" Арахамія вже відреагував на поїздку Арістова та розглядає варіант припинення його членства у фракції. Також він запросив усю інформацію про відрядження депутата, якщо підозри підтвердяться – його звільнять.

Реакція Арахамія на Арістова, скріншот
Реакція Арахамія на Арістова, скріншот

Нагадаємо, нардеп Богдан Торохтій порадував себе в Європі люксовим автомобілем за 7 мільйонів