"Нова пошта" дає знижку на відправку за кордон: скільки можна заощадити та як отримати

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

"Нова пошта" постійно працює над покращенням сервісу та намагається регулярно радувати клієнтів приємними акціями, бонусами та різними знижками. Так, українці можуть заощадити, надсилаючи посилки рідним за кордон. Клієнти можуть отримати 10% знижку на відправку міжнародних посилок. Пропозиція поширюється на такі країни як Польща, Литва, Чехія, Німеччина та Румунія. У компанії наголошують, що скористатися знижкою українці можуть до 11 серпня 2023 року включно. Однак для того, щоб її отримати, доведеться трохи "попітніти".

Тіна Кароль повернулася на 18 років у минуле і показала, як усе починалося: "Так народилася зірка"

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль подумки повернулася на 18 років назад і згадала, як починалася її зіркова кар'єра. На своїй сторінці в instagram вона показала свої перші кроки на великій сцені. Так, співачка показала свій перший виступ на великій сцені, з якого розпочалася її неймовірна популярність. Вона зізналася, що тоді навіть не розуміла, як бути артистом. Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто відзначив, що досі пам'ятають її феєричний виступ.

Воєнкоми у Тернополі "викрали" хлопця з вулиці та побили його дівчину до втрати свідомості

Затримання військкомів, Нацполіція
Затримання військкомів, Нацполіція

Місцеве видання "20 хвилин" з Тернополя поділилося відео з коментарями щодо надзвичайної ситуації, яка сталася в місті... з молодою дівчиною та її хлопцем. Вона стосується працівників ТЦК та СП, які діють не завжди коректно та у рамках закону, намагаючись затягувати людей у ​​військкомати прямо з вулиць, навіть не надаючи повістки. Цього разу вони спочатку "забрали з собою" молодого хлопця, а потім побили його та прилетіло навіть його дівчині.

Тоня Матвієнко зізналася, що відчуває, відбивши Мірзояна у його першої дружини: "Мені смішно"

Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон, кадр із виступу
Тоня Матвієнко та Роман Скорпіон, кадр із виступу

Тоня Матвієнко – відома виконавиця, дочка Ніни Матвієнко – Народної артистки України. Зараз вона, з чоловіком та мамою, дала велике інтерв'ю для Слави Дьоміна, під час якого було розказано багато цікавих речей. Особливу увагу приділили тому, що Тоню називають розлучницею. Бо Арсен Мірзоян, у момент їхнього знайомства, був одружений. Вона розповіла про те, чи зачіпає її це... чи жінка навчилася справлятися з такими негативними реакціями. З колишньою дружиною Арсена Мірзояна вона ніколи не перетиналася і не спілкувалася. Можливо, це було сказано на тлі скандального розлучення Наді Дорофєєвої з Дантесом та її подальших стосунках з другом Володимира Михайлом Кацуріним.

Нардеп Богдан Торохтій стомився під час війни: їздить відпочивати за кордон та придбав дорогу автівку

Богдан Торохтій. Фото: Facebook
Богдан Торохтій. Фото: Facebook

Депутат зі "Слуг народу" Богдан Торохтій їздить на море за кордон під час воєнного стану. Також у Торохтія з'явилася нова автівка за 7 мільйонів, яку він нібито записав на дружину Аліну Левченко, але користується нею сам. Про це розповіли журналісти-розслідувачі Bigus.info. Чи дочекається нардеп підозру, як його колеги погрітися на закордонних курортах. Депутат використовує придбаний у березні 2023 року розкішний Mercedes-Benz EQS. Розслідувачі зазначили, що нардеп був одним з візитерів офісу тіньового куратора групи депутатів парламенту – бізнесмена Іллі Павлюка. Ця група відома організованими голосуваннями на користь різних фінансово-промислових груп.