Суд підтвердив, що букмекерська контора Parimatch, на яку було накладено санкції, вела справи з росією після початку вторгнення. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

Санкції проти Parimatch було запроваджено РНБО терміном на 50 років. Незабаром на офіційному сайті президента України з'явилася петиція, яка закликає скасувати рішення РНБО. Електронний документ зібрав необхідні 25 тисяч голосів та його розглянув Володимир Зеленський.

Parimatch. Фото: Youtube
Parimatch. Фото: Youtube

Президент доручив прем'єр-міністрові Денису Шмигалю "уважно опрацювати порушене в тексті петиції питання і за наявності підстав вжити необхідних заходів реагування".

Але, схоже, що Parimatch все ж таки не бачить зняття санкцій у найближчі півстоліття. Повідомляється, що суд офіційно підтвердив зв'язки букмекерської компанії з Росією після початку війни.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Схема власників холдингу Parimatch Tech
Схема власників холдингу Parimatch Tech

"У процесі судового розгляду стало відомо, що на території Росії досі діють 11 торгових марок, пов'язаних із ТМ Parimatch з терміном дії свідоцтв до 2029 року", - йдеться у повідомленні.

Рішення суду вже набуло чинності та може стати вагомим аргументом для чергового підтвердження, що санкції було введено обґрунтовано.

Раніше портал Знай повідомляв, в Україні без ліцензії продовжує працювати букмекерська контора 1Win: нардеп довів, що "Ощад" та "Приват" проводять платежі.

Також наш портал інформував, Коломойський не дає "ПриватБанку" взяти під контроль 245 автозаправок: "Руками суддів..."

Крім того, ми писали, синові львівського військкома зробили шикарний подарунок: у найпрестижнішому районі.