Українських біженців під час війни приймають багато країн у різних куточках світу, допомагають та співчувають. Однак навіть у високорозвиненій Європі зустрічаються "унікуми", які прославляють росію.

Один із таких випадків стався у Швейцарії. Чоловік у громадському транспорті почув, як молода дівчина розмовляє українською мовою і почав її ображати. Більше того, він назвав Донбас "російським" містом, а президента Зеленського - лай***.

Любитель руського миру продовжував прославляти путіна, а дівчина, яка знімала на камеру все це свавілля, сиділа в шоці з витріщеними очима. Також неадекватний швейцарець сподівається, що Зеленського вб'ють.

"Ви клоуни. Зеленський має померти. Росія - найкраща країна у світі, а путін - це дуже розумна людина. Він не клоун, як ваш президент. Я швейцарець і ми повинні допомагати всім цим сран** українцям", - сказав чоловік.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто зазначити, що це не єдиний випадок, коли за кордоном на українців нападають подібним чином і захищають путіна, який влаштував геноцид нашої нації. Також із біженцями люблять скандалити росіяни, які чомусь відсиджуються у Європі.

Раніше ми писали про те, що прихильниця "руського міра" в Житомирі накинулася на відвідувачів: "Жовто-блакитні бомбять мій дім"

Як повідомляв Знай.ua, путіністи Басков і Лепс фінансують вбивства українців: пообіцяли платити за кожен Leopard

Також портал Знай.ua писав, що змусять відповісти за свої слова: львівську блогерку, яка назвала наших бійців "дном" судитимуть