Бородатий бугай заблокував "швидку", яка везла дитину до реанімації: виліз зʼясовувати стосунки

Бикуватий чоловік. Фото: Telegram
Бикуватий чоловік. Фото: Telegram

У Києві водій вирішив, що карета швидкої допомоги порушила його права, та заблокував дорогу реанімобілю. У мережу злили відео, на якому видно, як водій на Cadillac не лише не пропустив, але й підрізав і зупинив карету швидкої у лівій смузі на вулиці Олени Теліги через те, що "водій швидкої зганяв "короля життя" у праву смугу". Відео, яке знімав фельдшер, розлетілося соцмережами. Слід зауважити, що швидка мчала із 2-річною дитиною до реанімації. "Бородань" вирішив з'ясувати, чому карета швидкої його намагається зігнати зі смуги, яку за правилами дорожнього руху повинні звільняти при сигналі сирени і проблисковому маячку.

Абоненти помітили, що "Київстар" нав'язує дорогі тарифи: "Від жадібності не луснете?"

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Українець стверджує, що "Київстар" нав'язує дорожчі тарифи. Абонент заявив, що кілька місяців тому "Київстар" автоматично підключив йому дорогий тариф, але після дзвінка до служби підтримки запропонували нижчу абонплату. Тепер оператор знову заявив про підвищення тарифу. Українець висловив невдоволення через підвищення цін на зв'язок та неможливість швидко зв'язатися з підтримкою для вирішення питань, що стосуються мобільного зв'язку.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян залишилися без грошей і даху над головою: "Щоб мама їла..."

Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube
Тоня Матвієнко, скріншот: YouTube

Відома українська співачка, дружина виконавця Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко, яка нещодавно повернулася з Великобританії, зізналася, що на даний момент проживає скрутне фінансове становище. За словами Тоні, ця ситуація склалася через війну. Вона заявила, що зараз із чоловіком Арсеном вони майже нічого не заробляють. Комерційних концертів зараз майже немає, здебільшого Тоня та Арсен беруть участь у благодійних заходах на підтримку військових, виступають перед захисниками. Щоб отримувати стабільне джерело прибутку, Матвієнко влаштувалася на роботу. Вона викладатиме вокал студентам Університету культури.

Monobank блокує карти "Є-відновлення": українці скаржаться, що не можуть ремонтувати житло

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Клієнт Monobank стверджує, що фінустанова блокує можливість розрахунку карткою "Є-відновлення", через що ремонтні роботи в будинку призупинилися. Чоловік запевнив, що всі умови програми виконані, але банк зі свого боку не дає здійснити оплату. При цьому картки Є-відновлення, оформлені в інших банках, функціонують без проблем.

"Служити будуть всі": волонтер попередив, що українці не зможуть уникнути мобілізації

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

В Україні продовжується загальна мобілізація, але далеко не всі чоловіки горять бажанням служити та захищати країну. Втім, така доля наздожене всіх, як заявив сержант резерву морської піхоти ВМСУ і голова фонду "Повернись живим" Тарас Чмут. За його словами, всі українці рано чи пізно служитимуть, тому вже зараз варто готуватися та покращувати свої навички. Також Чмут зазначив, що абсолютно для кожного знайдеться робота в армії, залежно від вмінь та професії. Від чоловіків не вимагатимуть в перший же день користуватися озброєнням, на них чекає підготовка, але у тих, хто ще не служить у лавах ЗСУ, є можливість подбати про фізичну підготовку та вивчити матеріали заздалегідь.