Поки гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський продовжує отримувати мільйонні зарплати щомісяця, мережа поштового зв'язку перебуває на грані розпаду. За низьку заробітну плату, яку платять працівникам, не можна закрити навіть базові потреби, тому важко знайти бажаючих на нову посаду.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Українка поскаржилася на те, що найближче до неї відділення працює всього два дні на тиждень. Вона пояснює, що з відділення звільнились усі працівники. Щоб зовсім не закрити відділення, оператори з інших дільниць мають працювати одразу у двох місцях.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона відправила лист по місту, який йшов до адресата цілих 14 днів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Клієнтка відправила його 14 липня, а дійшло воно до терміналу №49000 (який теж у Дніпрі) лише 28 липня.

Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook
Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook

"Це з того самого відділення, яке, дякувати співробітницям з іншого відділення, працює хоча б два дні на тиждень. Отже, поки хтось отримує мільйону зарплату та випускає колекційні марки, прості співробітники працюють на два відділення, а листи доставляються два тижні замість трьох днів", – зазначила Юлія Сегеда.

Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook
Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook

На самому сайті "Укрпошти" зазнчається, що лист який відправляється і межах міста, має бути доставленим не більше ніж через 3 дні.

Українка працює юристом, а так як Нова Пошта не відправляє рекомендовані листи, які їй треба надсилати у рамках своєї праці, вона змушена користуватись послугами "Укрпошти".

Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook
Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook

Надто довга доставка кореспонденції доставляє неабияких складнощів через те, що багато процедур у законодавстві мають терміни.

Тож іноді, ціною такої довгої доставки для неї може бути програна справа та втрачена репутація.

Нагадаємо, "Треба садити за ґрати...": українка зайшла до "Укрпошти", а опинилася в жахливому СРСР.

Раніше повідомлялося, що в "Нафтогазі" розповіли, як заплатити за газ, якщо не прийшла платіжка: все простіше, ніж здається.

Також, портал OLX засипали пропозиціями ворожок: що і за скільки пропонують.