31 липня в Україні пройдуть дощі, опади переважатимуть в більшості регіонів.

Наталка Діденко, відома українська синоптикиня, на своїй сторінці Фейсбук розповіла, яка погода чекатиме українців на початку наступного тижня.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube
Дощова тепла погода. Фото: Youtube

За словами синоптикині, без дощів залишатиметься південь і східні регіони, але опади з грозою можливі увечері в Одеській області.

Дощова погода з грозами також прогнозується на Київщині, яка супроводжуватиметься температурою повітря на рівні +25 градусів.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

В цілому в Україні буде досить прохолодно. Температура вночі 13-18 градусів, на узбережжі морів 17-22 градуси, вдень 22-27 градуси, у південній частині та східних областях до 30 градусів. Такі прогнози склали в Укргідрометцентрі.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube
Дощова тепла погода. Фото: Youtube

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 31 липня найвища температура вдень була 34,7 градуса у 2005 році, найнижча вночі 9,9 градуса у 1922 році.

В Україні у вівторок, 1 серпня, прогнозуються короткочасні дощі, грози, у південно-східних, вдень, а також у більшості західних і північних областей без опадів.

Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура в південній та східній частинах вночі 18-23 градуси, вдень 28-33 градуси, на решті територій вночі 14-19 градусів, вдень 25-30 градусів, у західних областях 22-27 градусів.

Нагадаємо, ми писали, що 30-річна Владислава втратила руку через те, що послизнулася: "Мені треба було йти на побачення".

Як повідомляв "Знай.ua", щоб зекономити, просто ставлять дерев'яні хрести - і так зійде: у росії злетіли ціни на труни та кремацію.

Також "Знай.ua" інформував, бородатий бугай заблокував "швидку", яка везла дитину до реанімації: виліз зʼясовувати стосунки.