Повномасштабна війна відчутно вплинула життя у росії. Ціни на різні товари та послуги зростають, а економіка буквально розвалюється на очах. Зокрема, найбільше за рік у країні-терористці подорожчало виготовлення трун та кремація.

Окрім похорону, росіяни також розоряться на поїздках до країн Середньої Азії та на купівлі знеболювальних препаратів, розповідають у росЗМІ. Подорож до Киргизстану та інших країн регіону подорожчала на 45%, а "Но-шпа" - на 40%.

Росіяни, скріншот
Росіяни, скріншот

Ціни на кремацію злетіли приблизно на стільки ж, а виготовлення труни коштуватиме 38% дорожче. Такі зміни пов'язують із тим, що зросла вартість пиломатеріалів, з яких роблять труни.

Список товарів та слуг, що подорожчали за рік у росії, немаленький. Що ще входить у топ-10:

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  • страхові поліси ОСАГО - на 34%
  • смартфони – на 30%;
  • авіаперельоти економ-класом – на 29%;
  • оренда індивідуального банківського сейфу – на 28%;
  • шкільні зошити – на 27%;
  • поїздки на відпочинок до Туреччини – на 26%.

У росії дорожчають послуги та товари, rtvi
У росії дорожчають послуги та товари, rtvi

Варто зазначити, через зростання цін росіяни почали заощаджувати на похороні близьких. Аби сильно не витрачатися, більшість встановлюють дерев'яний хрест замість кам'яної пам'ятки, розповів віце-президент Спілки похоронних організацій та крематоріїв (СПОК) Володимир Родькін.

Нагадаємо, екстрасенс назвав ім'я наступника путіна: зміна влади буде швидкою.

Раніше ми писали про те, що Parimatch не бачить зняття санкцій ще півстоліття: суд підтвердив роботу з росією

Як повідомляв Знай.ua, зрадник Олег Царьов у шоці, що робиться в Україні: на підтвердження навів відео "Курган і Агрегат"