Українські чиновники під час війни дозволяють собі те, що заборонено законом пересічним громадянам. Наприклад, неправомірно виїжджати за кордон у неробочі поїздки і при цьому брехати народу.

Так і вчинив Богдан Чорній, депутат Київради від фракції "УДАР" Віталія Кличка. За інформацією військового ЗСУ Олега Симороза, він незаконно перетнув український кордон і виїхав до Німеччини. Там чиновник відвідав з'їзд німецької політичної партії Християнсько-соціальний союз CSU, де висували кандидата на вибори до парламенту Баварії.

Про це військовий написав у Twitter.

Богдан Чорній, фото із вільних джерел
Богдан Чорній, фото із вільних джерел

Однак Чорній наполегливо переконує, що виїхав до Німеччини з благородними цілями, а на заході нібито обговорювалися питання щодо надання допомоги Україні. Більше того, він начебто спілкувався з німецькими фондами про будівництво реабілітаційних центрів для бійців та дітей.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Пост депутата Київради, скріншот
Пост депутата Київради, скріншот

Водночас військовий Симороз впевнений, що депутат нахабно бреше та незаконно виїхав із країни під виглядом "робочої поїздки".

"Його відрядження не пов'язане з державними справами чи діяльністю депутата Київради", - заявив Олег Симороз.

Пост військового Симороза, скріншот
Пост військового Симороза, скріншот

Раніше ми писали про те, що стопами Тищенка: "Слугу народу", який відповідає за нацбезпеку, помітили на Мальдівах

Як повідомляв Знай.ua, машини за 7 млн ​​виявилося замало? Скандальний Торохтій наважився попросити у Кличка 8 квартир у Києві для "помічників"

Також портал Знай.ua писав, що НАБУ проводить обшуки у нардепки Людмили Марченко: допомагала тим, хто ухиляється бігти через "Шлях"