У лісах Колорадо знайшли мумії трьох людей, які спробували вижити в лісі за інструкціями з YouTube.

Мумії виявив турист. Їх ідентифікували як 42-річну Ребекку, її 14-річну дочку та її 41-річну сестру Крістін. Про це пише видання Daily Mirror.

Прогулянка на природі. Фото: скрін youtube
Прогулянка на природі. Фото: скрін youtube

Виживальників знайшли у туристичному наметі, непридатному для низьких температур. Поруч стояла недобудована землянка-притулок, яку сестри, мабуть, не змогли закінчити до настання холодів.

Сестри не мали ніякої спеціальної підготовки, перед експедицією вони лише переглядали відео з правилами життя далеко від цивілізації, які знайшли в інтернеті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Намет, скріншот: YouTube
Намет, скріншот: YouTube

Зведена сестра Ребеки розповіла журналістам, що вони з чоловіком намагалися відмовити її від фатальної експедиції. За її словами, причиною відходу в ліс став страх сестри перед пандемією COVID-19 та пов'язані з нею політичні процеси.

Нагадаємо, ми писали, що неадекват накинувся на жінку через українську мову: "Ви клоуни".

Як повідомляв "Знай.ua" рідкісні кадри унікального "Запорожця", про який мріє кожен городник: такого пікапа ви ще не бачили.

Також "Знай.ua" інформував, блогерка Анна Трінчер пережила найжахливішу ніч у потязі: "До цього просто не була готова".