Українці нерідко стикаються із проблемами у роботі банкоматів. Одна з найпоширеніших проблем - пристрій списала гроші, але не видала їх одержувачу. Втім, є й альтернативний спосіб зняття готівки. Про це повідомляє ПриватБанк на офіційній сторінці у Facebook.

У ПриватБанку нагадали, що українці мають можливість знімати готівку на касі в супермаркетах. Такий спосіб сильно рятує, якщо поряд немає банкомата чи він не працює, чи його технічна справність викликає сумніви.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Терміново знадобилася готівка, а банкомата немає поряд? Буває і таке. Але щоб зняти гроші з картки, він не обов'язково потрібен. Це легко можна зробити в магазині, попередньо зробивши покупку. Послуга "Готівка на касі" має все більший попит серед українців. За шість місяців 2023 року клієнти ПриватБанку скористалися нею на 11,7 млрд. гривень”, - йдеться у повідомленні.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Ця послуга дозволяє зняти до 6000 гривень готівкою на касі, розраховуючись за товар. При цьому сума купівлі не має значення.

Раніше портал Знай повідомляв, банкомат не видав готівку, але з картки списав: як повернути чесно зароблені гроші.

Також наш портал інформував, повідомлення від ПриватБанку, дзвінки від представників та крадіжки карток: Україну захлеснула хвиля шахрайств, як врятувати гроші.

Крім того, ми писали, від 10 до 50 тисяч гривень: ПриватБанк ощасливить клієнтів – хто отримає значну суму.