Клієнт Monobank поскаржився на те, що через технічну несправність додатку втратив більше 3 тис гривень.

Дівчина, що мала відправити йому кошти, просканувала його картку від Mono в додатку, та після того, як висвітилося ім'я та прізвище отримувача, вона перевела кошти. Однак кошти скаржник на свою картку так і не отримав.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Про це він розповів на порталі Мінфіну.

Користувач розповів, що мав отримати переказ грошей у розмірі 3 150 грн на картку Monobank. Дівчина вирішила розрахуватися із скаржником, просканувавши його карту у додатку Monobank.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Коли вона натиснула на посилання за номером картки, їй висвітилось ім'я та перша буква отримувача переказу.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Воно повністю зійшлося із іменем скаржника. Дівчина відправила кошти, але в результаті вони надійшли на рахунок невідомої особи.

"Причина – номер відскановано з помилкою. Цікаво, що не збіглися тільки деякі цифри (дізнався потім з квитанції). Зате ім'я та перша буква прізвища в нас обох однакові! Звичайно, треба і номер перевіряти, але впевнений, 90% людей шукають очима ім'я і переводять гроші, якщо воно співпало", – розповідає клієнт Monobank.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

У службі підтримки Monobank відмовились допогти та заявили що сам переказ надійшов без затримок, а те що помилились карткою, це вже особисті проблеми клієнтів, а не проблема з додатком.

Відгук на Monobank. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Monobank. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував уже з 1 серпня: "Ощадбанк" змінює тарифи на популярну послугу, до чого готуватися українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".